maanantai 25. tammikuuta 2010

11.2. kaikki Ruovedelle

Tervehdys,

blogin pitämisen haaste on muistaa kirjoittaa säännöllisesti. Jaksan ihmetellä niitä ihmisiä, jotka tekevät tätä lähes päivittäin. Ajan raapiminen ylläpitoon on verkkopalveluiden osalta oma haasteensa, vaikka ylläpito olisi tehty kuinka helpoksi.


11.2. torstaina tapahtuu. Tuolloin pidämme levittämistilaisuuden omiin kokemuksiimme perustuen, jakaen niitä asioita, jotka ovat nousseet tai nousemassa TVT-käytön keskeisiksi teemoiksi omalta osaltamme.


Siispä tervetuloa lämpimästi Kirkonkylän koululle klo 12.00 - 16.00. Päivä on avoin kaikille. Ohjelma alkaa klo 12 puheosiolla. Klo 13 työpajoissa teemoina ovat linux, kierrätys, "pilvipalvelut" ja pelillisyys. Klo 14 palaamme purkamaan tvt:n opetuskäytön tulevaisuudennäkymiä ja klo 15-16 kahvien lomassa jaamme ja vaihdamme ajatuksia.

Ilmoittautuminen Vesalle sähköpostilla (etunimi.sukunimi@ruovesi.fi) tai vaikka tekstarilla 044-7871415 numeroon. Virallinen kutsu lähtee jakoon huomenna. Sellaisen saat pyydettäessä sähköpostilla.

Parhaat kokemukset jaetaan paikan päällä. Jos et pääse, voit osallistua myös verkon kautta osoitteessa http://connect.humac.fi/ruovesi

Tervetuloa!

-Vesa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti